Spent.no

Hei igjen mine kjære lesere.

Nå lurer dere sikkert på hvorfor skriver ikke Solveig noe særlig på bloggen sin? Hvorfor kommer det ikke noe nytt fra henne? Har hun forsvunnet for godt? Nei, mine kjære lesere. Jeg har ikke forsvunnet for godt. Det er bare at jeg har ikke vært i form i det siste.

Jeg har bestemt meg for å komme med en forklaring på hvorfor jeg ikke har skrevet noe særlig på bloggen min i det siste. Som dere leste så vidt på mitt forrige innlegg er at jeg har vært innlagt på sykehus.

Jeg har vært innlagt på sykehus to ganger pga nyrestein i nyrene mine. Jeg må ærlig innrømme at jeg har ikke vært flink til å drikke så mye og det er dumt rett og slett. Og dette er en hard lærepenge må jeg ærlig innrømme.

Jeg var først i september måneden på sykehuset i Drammen og fikk operert en stent som de kaller JJ stent for at nyresteinen ikke skulle lage mer problemer. Også skulle jeg videre til Bærum sykehus for å få fjernet steinene.

Jeg kom meg endelig til Bærum sykehus torsdag 2 november for å få fjernet disse steinene i nyrene mine noe som jeg gledet meg veldig til å bli endelig kvitt smertene mine.

Jeg skulle få behandlingen ESWL Behandling (sjokkbølgebehandling)

ESWL (Extracorporal Shock Wave Lithothrisy) utføres ved hjelp av en maskin som "skyter" lydbølger mot nyresteinen for å knuse den.

Du ligger på en benk og du må ligge stille når maskinen jobber. Det føles ut som det er hammer som banker deg bak i ryggen der nyrene ligger. Du får paracet og morfintabletter for at du ikke skal kjenne så mye smerter. Du får ikke lov til å kjøre bil etter behandling. Når jeg leste dette i brevet så lurte jeg veldig på hvordan skal jeg få kjørt rullestolen min når man ikke skal kjøre bil etter behandling? Jeg fikk ikke morfintabletter pga de var redde for pusten min, men fikk bare paracet.

Når behandlingen begynte så gjorde det så vondt at jeg klarte ikke å ligge stille på benken og jeg fikk vite også vite at når man har stent som jeg er så heldig å ha så kunne det gjøre ekstra vondt. Og jeg kan bekrefte at det GJØR vondt! De begynte på 25 % som er det laveste og de skulle opp på 80 % prosent som er det høyeste. Behandlingen ble mislykket og jeg må inn igjen for få en operasjon for å få fjernet steinene.

Så jeg skal innlegges imorgen onsdag 15 november og skal bli operert torsdag den 16 november. Må si at jeg er spent på dette

Så dette er en advarsel til dere som ikke er så flinke til å drikke som meg.

Skal prøve å skrive litt mens jeg er sykehuset. NOE må jeg jo finne på mens jeg er der inne.

Så ha en god kveld alle mine kjære lesere og vi blogges snart igjen

8 kommentarer

14.11.2017 kl.20:09

Lykke tilnog god bedring 🌻

Solveig

14.11.2017 kl.20:27

Anonym: Tusen takk :-)

14.11.2017 kl.23:26

Lykke til!

Solveig

14.11.2017 kl.23:27

Anonym: Tusen takk

Barb

15.11.2017 kl.00:21

Lykke til i morgen, snuppa. God klem til deg 🤗

Solveig

15.11.2017 kl.08:25

Barb: Tusen takk Barb

julietalivstil

15.11.2017 kl.20:58

Lykke til!

Solveig

16.11.2017 kl.18:52

julietalivstil: Tusen takk

Skriv en ny kommentar

Solveig

Solveig

28, Øvre Eiker

Dette vil være en blogg om hverdagen til ei som sitter i rullestol.

Kategorier

Arkiv

hits